VESTI INFO KANALA
PENTAKSIM VAKCINA U SRBIJU STIŽE POČETKOM MARTA PDF Štampa El. pošta
petak, 27 februar 2015 16:41

Sadašnja nestašica petovalentne Pentaksim vakcine za decu ne predstavlja rizik za zdravlje deteta, a očekuje se da vakcina u Srbiju stigne početkom marta, saopštilo je Ministarstvo zdravlja. "Prema najavama iz francuske kompanije Sanofi, isporuka 66.000 jedinica Pentaksim vakcina krenula je za Srbiju i očekuje se da bude distruibirana domovima zdravlja početkom marta", navodi Ministarstvo. U saopštenju se kaže da je Institut za virusologiju, vakcine i serume Torlak u mogućnosti da obezbedi dovoljne količine vakcina iz svog proizvodnog programa, kako bi se nesmetano nastavila imunizacija stanovništva. Kod dece kod koje je imunizacija započeta kombinovanim petovalentnim vakcinama, a pre početka primene Pravilnika 1. januara ove godine, vakcinaciju treba nastaviti pojedinačnim vakcinama koje su se i do sada koristile u domovima zdravlja. To su: trovalentna DTP - vakcina protiv difterije, tetanusa i celoćelijska vakcina protiv velikog kašlja; OPV - oralna polio vakcina; i Hib - vakcina protiv oboljenja izazvanih bakterijom Hemofilus influence tip b. Kako je objasnilo Ministarstvo, kombinovana petovalentna vakcina primenjuje se od 1. januara 2015. za decu rođenu posle 1. novembra 2014. godine, i za decu rođenu pre tog datuma, a čija je vakcinacija privremeno odložena ili nije ni započeta iz medicinskih razloga.

 
670 HILJADA MAĐARA IZ INOSTRANSTVA POLOŽILO ZAKLETVU PDF Štampa El. pošta
petak, 27 februar 2015 16:40

Do sada je po pojednostavljenoj proceduri dobijanja mađarskog državljanstva 670 hiljada Mađara iz inostranstva položilo zakletvu. Dve trećine novih mađarskih državljana su iz Erdelja, 17% iz Vojvodine, a 14% iz Zakarpatske oblasti – izjavio je Arpad Janoš Potapi ,državni sekretar zadužen za nacionalnu politiku u mađarskoj vladi. Ukupno je podneto 710 hiljada zahteva za državljanstvo - izveštava mađarska državna novinska agencija MTI. Ove godine će mađarska država preko Fondacije „Betlen Gabor“ na ciljeve nacionalne politike potrošiti 17,62 milijarde forinti – dodao je Potapi.

 
VEĆI BROJ SEKRETARIJATA SA MANJE IZVRŠILACA PDF Štampa El. pošta
petak, 27 februar 2015 16:38

Sistematizacija koja je urađena ovog meseca urađena je pre svega kako bi se dobio efikasniji raspored rada funkcionisanja gradske uprave, a neki glomazni sekretarijati su razdvojeni kako bi bili što pregledniji – istakao je Maglai. Tako će umesto dosadašnjeg Sekeratrijata za komunalne poslove, lokalni ekonomski razvoj, poljoprivredu i zaštitu životne sredine sada raditi tri odvojena sekretarijata: Sekretarijat za komunalne poslove, Sekretarijat za poljoprivredu i zaštitu životne sredine i Sekretarijat za privredu i lokalni ekonomski razvoj.Sekretarijat za imovinsko pravne poslove i građevinarstvo podeljen je je na Sekretarijat za imovinsko-pravne poslove i Sekretarijat za građevinarstvo, dok su ostali sekretarijati ostali isti.Na ovaj način umesto dosadašnjih 6 imamo deset sekretarijata odnosno od dosadašnjeg 251 sistematizovanog radnog mesta sada ima 213 dok je broj izvršilaca sa 430 smanjen na 367.Viška radnika još ima istakao je Maglai i naveo da postoji problem sa strukturom zaposlenih kao i da dalje nedostaju stručni i kvalifikovani ljudi te često kada treba nešto krupno da se odradi bude problema. Imamo 17 upražnjenih radnih mesta za saobraćajne inženjere, agronoma, inženjere zaštite životne sredine i 12 komunalnih policajaca" dodao je Maglai.

 
NOVI PLANOVI OTPLATE ZA GRAĐANE KOJIMA SU BANKE „BAHATO“ MENJALE KAMATNE STOPE PDF Štampa El. pošta
petak, 27 februar 2015 16:36

Svi građani kojima su banke jednostrano menjale kamatne stope, pa su tako naplatile više novca za kamatu, dobiće nove planove otplate kredita. Po tim planovima dužnicima će biti umanjena glavnica, a time i ostale rate. Ova odluka Narodne banke Srbije obavezujuća je za sve banke koje su nazakonito i jednostrano menjale kamatne stope. One su to činile pozivajući se na svoju poslovnu politiku, a menjale su i ono što ni u kom slučaju nisu smele - maržu. Tu praksu su primenjivale sve do 5. decembra 2011. godine, kada je donet Zakon o zaštiti korisnika finansijskih usluga, kojim se to zabranjuje. Međutim, procenjuje se da su do tada zbog bahatosti banaka na desetine hiljada građana dale više novca za rate. Najviše kod otplate stambenih kredita u francima, ali ima i slučajeva da se to činilo i kod stambenih kredita u evrima. Iako je NBS dala preporuku u maju 2013. da se taj novac klijentima obračuna i vrati, mnoge banke su se o to oglušile. Sada je ova odluka postala obavezujuća za sve. Banke su dužne da taj višak uračunaju u prevremenu otplatu kredita i da o tome svakom pojedinačnom korisniku dostave obaveštenje sa izmenjenim planom otplate kredita u roku od 30 dana od dana stupanja na snagu ove odluke - kažu u NBS.

 
POČINJE URLIKOOV(N)A SEDMICA PDF Štampa El. pošta
petak, 27 februar 2015 16:17

U saradnji sa Modernom galerijom "Likovni susret" i Kancelarijom za mlade Grada Subotica, UrLik Grupa za razvoj kulturnog aktivizma večeras u 19 časova otvara umetničku manifestaciju „Urlikov(n)a sedmica“. Posetioci će u okviru ove manifestacije imati prilike da se upoznaju sa mladim umetnicima, slikarima, pesnicima, muzičarima, među kojima ima i onih koji se po prvi put predstavljaju široj javnosti. Predstavićemo vam mlade umetnike iz Subotice, ali i iz Bajše, Panonije i Sombora. Svojim radovima, onim najintimnijim, koji nastaju iz strasti za crtanjem će se predstaviti Ljubomir Atanacković, Jelena Sikman, Ena Gergić, Helga Alaker, Dora Sentpeteri, Saša Bijalković, Laura Guljaš Oldal, Emil Kovač, Dora Dožai, Moric Ildiko i Dražene Tkalac. Osim navedenog, 3. marta sa početkom u 19.00 časova održaće se pesničko veče na kojem će se čitati pesme pristigle putem poziva za učešće na konkursu na temu "Slikanje rečima Odabrane pesme će biti projektovane putem video projektora nakon pesničke večeri do kraja manifestacije i iste će biti objavljene u elektronskom zborniku, koji će biti objavljen u mesecu junu tekuće godine. Kao finale Urlikov(n)e sedmice, 5. marta sa početkom u 19.00 časova posetioci će imati priliku da uživaju u muzici mladog Stefana Jacksa Mlađenovića, kantautora Zvonka Kuntića i u akustičnom performansu sjajnog Armanda Mesaroša, obojca dobro poznati subotičkoj publici.

 
BEZ KOREKCIJA CENE STRUJE U 2015. GODINI PDF Štampa El. pošta
petak, 27 februar 2015 13:28

Izvršni direktor Elektroprivrede Srbije za proizvodnju energije Dragan Jovanović izjavio je da u ovom trenutku nema zahteva za povećanje cene struje. Jovanović je rekao da je na početku godine najavljeno da do kraja zimskog perioda neće biti povećanja cene struje i da se to obećanje ispunjava. On je istakao da EPS do danas nije podneo nikakav zahtev za korekciju cene struje i da je to pitanje u nadležnosti Agencije za energetiku, a da sada nema nikakvih zahteva, niti je EPS u planu za 2015. godinu predvideo korekciju cene struje. Jovanović je ocenio da je 2014. godina bila teška u svakom pogledu, pa i energetskom, zbog posledica poplava i elementarnih nepogoda koje su sanirane kao što je to Elektroprivreda i Ministarstvo energetike najavljivalo. Izvršni direktor EPS-a za proizvodnju energije je ukazao da se isporuke uglja sa kolubarskih, odnosno tamnavskih kopova, obavljaju prema potrebnoj dinamici koja trenutno zadovoljava potrebe sistema za električnom energijom.

 
NA RADNOM MESTU UGROŽENO GOTOVO 400.000 RADNIKA PDF Štampa El. pošta
petak, 27 februar 2015 13:26

U Srbiji je, prema procenama sindikata, na radnom mestu ugroženo gotovo 400.000 radnika, jer radi u nebezbednim uslovima, izjavio je danas sekretar veća Saveza samostalnih sindikata Srbije Zoran Mihajlović. "U Srbiji u proizvodnim zanimanjima radi oko 350.000 ljudi, a više od polovine je danas ugroženo i radi u nebezbednim uslovima, kao i još oko 200.000 onih koji rade u sivoj zoni", rekao je on novinarima na početku dvodnevnog Regionalnog foruma o bezbednosti i zdravlju na radu. Prema njegovim rečima, stanje bezbednosti i zdravlja na radu se u Srbiji godinama ne menja i u konstantnom je zaostatku za zemljama EU. Mihajlović smatra da je glavni razlog pre svega velika rasprostanjenost sive ekonomiju gde država nema kontrolu nad bezbednošću radnika, ali i veliki broj preduzeća u restrukturiranju koje su tehnološki zastarela i gde ima blizu 300.000 radnika koji primaju minimalac ili ne primaju ni to.

 
MALOVIĆEVA NIJE DOBILA PODRŠKU SUBOTIČKIH ADVOKATA PDF Štampa El. pošta
petak, 27 februar 2015 13:23

Subotički ogranak Advokatske komore Vojvodine, većinom glasova je odbacio zahtev bivše ministarke pravde u Vladi Republike Srbije Snežane Malović za prijem u red advokata u Subotici. Na sinoćnjem sastanku u kojem je učestvovalo više od 50 subotičkih advokata, prisustvovala je i Malovićeva koja je obrazložila da želi da otvori advokatsku kancelariju u Subotici, jer se u Beogradu ne oseća sigurno. .Samo četvoro subotičkih advokata bilo je za to da se zahtev prihvati, a troje je bilo uzdržano, dok su ostali glasali protiv. Odluka je savetodavnog karaktera i biće prosleđena Upravnom odboru Advokatske komore Vojvodine koji će doneti konačnu odluku.

 
IZVRŠITELJI DANAS NISU DOŠLI NI PRED VRATA JOVANKE KOVAČ PDF Štampa El. pošta
petak, 27 februar 2015 16:39

Članovi Udruženje gradjana Su "Solidarnost" danas su ispred kuće Jovanke Kovač, bivše radnice Severa, izrazili protest protiv Rešenja Osnovnog suda o plenidbi imovine, a pošto je izgubila spor na osnovu tužbe za neisplaćene zaostale zarade. Jovankin suprug i sin spor protiv Severa su dobili dok je ona spor izgubila na osnovu čega je rešenje o plenidbi i stiglo. Izvršitelji ni danas kao ni juče na adresu Živka Strajina nisu došli u naznačeno vreme ali strah od njihovog dolaska i dalje postoji. Iz Solidarnosti kažu da će pokrenuti peticiju u kojoj će tražiti da zloupotrebe u privatizacionom procesu ne zastarevaju kao i preispitivanje svih privatizacija, da se preipista poreklo imovine svih političara od 1989. godine kao i da se na odgovornost pozovu svi državni službenici koji su imali saznanja da se rade nezakonite radnje a na to nisu adekvatno reagovali.

 
U SRBIJI SVAKI DRUGI MLADI ČOVEK U SRBIJI NEZAPOSLEN PDF Štampa El. pošta
petak, 27 februar 2015 16:37

U Srbiji je svaki drugi mladi čovek nezaposlen što je poražavajuće, izjavila je ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović. Ona je u Privrednoj komori Srbije (PKS) na Studentskom privredno - političkom forumu kazala da Vlada Srbije mora da nadje mehanizme da se mladi ljudi zapošljavaju, jer će tek tada sve reforme koje se sprovode imati pravi rezultat. "Imamo potencijal, imamo sve. Reforme ne znače ništa, ukoliko mladi ne ostanu u Srbiji", naglasila je Mihajlovićeva. Ona je najavila da će Vlada Srbije kroz saradnju s mladima - od mogućnosti da sami otvaraju preduzetničke radnje, do poreskih olakšica, učiniti da se poprave statistitički podaci o nezaposlenosti mladih. Predsednik PKS Marko Čadež, najavio je da će to udruženje privrednika pokušati da primeni austrijski model centra za mlade preduzetnike, da bi doprinelo rešavanju problema velike nezaposlenosti mladih, koja je prema njegovim rečima iznad 50 odsto.

 
ELEKTRIČNI DUPLIKATOR U POGONSKOJ LABORATORIJI HEMIJSKE ŠKOLE PUŠTEN U RAD PDF Štampa El. pošta
petak, 27 februar 2015 16:19

Gradonačelnik Subotice Jene Maglai juče je u pogonskoj laboratoriji Hemijsko-tehnološke škole simbolično pustio u rad električni duplikator koji će doprineti podizanju kvaliteta nastave, a omogućiće i proizvodnju tečnog sapuna koja će se odvijati na osnovu saglasnosti Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine–nacionalne zajednice na odluku Školskog odbora o proširenoj delatnosti škole. Direktor Hemijsko-tehnološke škole Nikola Matković je, tim povodom, izjavio da je zadatak srednjih stručnih škola da svojim učenicima obezbede sticanje praktičnog znanja i veština koje će im omogućiti da se po završetku srednje škole uspešno uključe u svet rada ili nastave dalje školovanje.Gradonačelnik Jene Maglai ovom prilikom istakao je da je ovo lep primer kako jedna škola putem konkursa može da obezbedi određena sredstva za kupovinu uređaja kojim poboljšava i kvalitet obrazovanja svojih učenika i svoju tehničku opremljenost.Tečni sapun koji će se proizvoditi u električnom duplikatoru koristiće se za potrebe Hemijsko-tehnološke škole, a ponudiće se srednjim i osnovnim školama u okruženju, javnim ustanovama i drugim zainteresovanim stranama. Električni duplikator je naručen od najpovoljnijeg ponuđača, firme „Rapid“, iz Gornjeg Milanovca, po ceni od 250.000 dinara, sa PDV-om. Kapacitet duplikatora je 100 litara po punjenju.

 
ZAVRŠNA SVEČANOST NA LEDU – SEZONA 2014/2015. GODINE PDF Štampa El. pošta
petak, 27 februar 2015 16:16

Gradski savez za sportsku rekreaciju „Sport za sve“ Subotice, u nedelju 1. marta 2015.g. na gradskom klizalištu od 18,00-21,00 časova , organizuje „Završnu svečanost u na ledu – sezona 2014-2015“ u okviru koje će se održati „ Završna klizačka priredba 2015“ za sve članove programa klizanja GS „Sporta za sve“, igre na ledu, kao i hokejaške utakmice najmlađih hokejaša Hokej kluba “Spartak“.Svi oni koji žele da učestvuju u igrama na ledu kako deca tako i odrasli mogu na licu mesta da se prijave.Sa ovom manifestacijom „Sport za sve“ završava sa klizanjem i treninzima na ledu. Nakon kraće pauze, 28. marta 2015. nastavlja se rad na rolerima. Treninzi će se održavati na Prozivci- Park kod spomenika na rukometnom terenu, subotom i nedeljom od 9,00 i 10,00 časova.

 
BRANILI POKRETNU IMOVINU OD PLENIDBE PDF Štampa El. pošta
petak, 27 februar 2015 13:27

Ispred kuće Živka Strajina u Avalskoj ulici, danas su se okupili članovi UG „ SU Solidrnost“ , koji su želeli da spreče plenidbu njegove pokretne imovine a zbog izgubljenog sudskog spora koji je vodio sa još oko 400 svojih sada bivših kolega "Severaša". Izvršitelji nisu došli, ali rešenje za plenidbu i dalje važi. Kako je kuća na supruginom imenu, Osnovni sud u Subotici dao je nalog za plenidbu televizora, dvoseda, mašine za veš, mešalice za beton... Da li zbog brojnih novinarskih ekipa i okupljenih ljudi, ili iz nekog drugog razloga, izvršitelji nisu zakucali na Živkova vrata, ali će to sutra uraditi u domu Eugena Kovača.

 
PROSEČNA BRUTO ZARADA U JANUARU IZNOSILA 54.208 DINARA PDF Štampa El. pošta
petak, 27 februar 2015 13:26

Prosečna zarada bez poreza i doprinosa isplaćena u januaru iznosi 39.285 dinara, saopštio je Republički zavod za statistiku. U odnosu na prosečnu zaradu isplaćenu u decembru prošle godine manja je za 20,9 odsto. Prosečna bruto zarada u januaru iznosila je 54.208 dinara. Sa druge strane, neto plata u januaru ove godine bila je tri odsto veća u odnosu na isti mesec prošle godine.

 
POČELA ISPLATA STIPENDIJA I KREDITA ZA DECEMBAR I JANUAR PDF Štampa El. pošta
petak, 27 februar 2015 13:22

Danas je počela isplata učeničkih stipendija i kredita, objavljeno je na sajtu Ministarstva prosvete. Radi se o isplatama za decembar i januar za školsku 2014/2015. godinu i to u iznosu od 5.400 dinara mesečno, odnosno ukupno 10.800 dinara za pomenuta dva meseca. Učenici koji dobijaju učenički kredit mogu da podignu čekove u svojoj školi, dok će onima koji dobijaju stipendije iznosi biti uplaćeni na otvorene račune u Unikredit banci.

 
POČELA SA RADOM WEB APLIKACIJA „LOKALNA PORESKA ADMINISTRACIJA“ PDF Štampa El. pošta
petak, 27 februar 2015 16:39

Na zvaničnoj veb stranici grada Subotice počela je da radi web aplikacija „lokalna poreska administracija“ pomoću koje građani mogu da pogledaju stanje poreskih obaveza. Tokom prošle godine Subotičani su podneli oko 75 hiljada poreskih prijava, a oni koji još uvek nisu, to još uvek mogu da urade. "Klikom na sličicu sa desne strane pod nazivom „lokalna poreska administracija“ ide se na deo „upit stanja“ a onda treba da se podnese zahtev za otvaranje korisničkog naloga. Nalog, sa korisničkim imenom i lozinkom dobija se u Gradskoj kući, u kancelariji na prvom spratu, te se tako može proveriti poreska prijava, rešenje kojim je utvrđen iznos poreza i uplate u toku godine" – objasnila je Anka Trifinović, sekretar Sekretarijata za imovinsko-pravne odnose. Rešenja za porez na imovinu na adrese građana stići će tokom marta, a za one koji još uvek nisu prijavili podaci su se, po službenoj dužnosti, uzeli iz katastra. Tokom prošle godine od utvrđenih 454 miliona dinara na ime poreza naplaćeno je 427 miliona, odnosno, stopa naplate je 94 odsto.Ovo su izvorni prihodi od izuzetnog značaja za funkcionisanje grada i zato je važno da imamo uređen i tačan sistem – naglasio je gradonačelnik Jene Maglai i dodao da je grad pokrenuo izvršne postupke protiv, prilično imućnih, dužnika, koji godinama nisu plaćali porez.

 
NEĆE BITI PROMENA TARIFNOG SISTEMA I UKIDANJA JEFTINE STRUJE PDF Štampa El. pošta
petak, 27 februar 2015 16:37

Ministar rudarstva i energetike Srbije Aleksandar Antić izjavio je da promena u tarifnom sistemu i ukidanja jeftinije tarife neće biti, ali nije precizirao da li će doći do poskupljenja struje. Te priče o povećanju cene električne energije su krenule od poplava, jer je bio ugrožen energetski sistem. I predsednik vlade i ja smo rekli, dok se ne završi grejna sezona neće biti promene cene električne energije - rekao je Antić a potom rekao da se rade različite kalkulacije i da iz Elektroprivrede Srbije nije stigao zahtev za poskupljenje. - Čim one budu gotove mi ćemo izaći sa njima u javnost. Razgovara se sa MMF, Svetskom bankom... pravi se jedan održiv sistem u Srbiji i u okviru toga pod prismotrom su Srbijagas, Elektroprivreda Srbije i Železnice - kazao je Antić. On je kazao da je snabdevanje električnom energijom stabilno, kao i proizvodnja.

 
NOVO RADNO VREME APOTEKA U MZ ZORKA I PEŠČARA PDF Štampa El. pošta
petak, 27 februar 2015 16:18

Ogranci Apoteke Subotica u mesnim zajednicama Zorka i Peščara počev od ponedeljka 2. marta imaju novo radno vreme. Apoteka u Sutjeskoj ulici 82, radi ponedeljkom sredom i petkom od 7,30 do 14 sati. Utorkom i četvrtkom je zatvorena, a svake druge subote radi od 7,30 do 13 sati. Ogranak u Šabačkoj ulici, radi ponedeljkom sredom i petkom od 7,30 do 14 sati, utorkom i četvrtkom od 7,30 do 19,30, a svake druge subote u vremenu od 7,30 do 13 sati.

 
SMANJEN PRELAYAK ALBANSKIH ILEGANIH MIGRANATA PREKO GRANICE PDF Štampa El. pošta
petak, 27 februar 2015 13:29

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije značajno je smanjilo prelazak albanskih ilegalnih migranata preko granice, tako da u poslednja dva dana nije zabeležen nijedan takav slučaj, izjavila je danas predsednica skupštinskog Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Marija Obradović. Prema njenim rečima, MUP je u saradnji sa kolegama iz okolnih zemalja, kao i Austrije i Nemačke, značajno suzbio prelazak ilegalnih migranata u Srbiju, odnosno odlazak iz Srbije. MUP je, kako je rekla, pojačao rad granične policije i dodatno angažovao pripadnike žandarmerije i opšte policije, što je doprinelo da se zaustavi talas albanskih lažnih migranata koji su u prethodnom periodu, posebno u prvoj polovini februara, pokušavali da predju granicu. Ona je precizirala da se radi o lažnim azilantima koji, sa falsifikovanim kosovskim dokumentima i uz administrativnu potvrdu za kretanje kroz Srbiju, pokušavaju da predju u zemlje EU, pre svega u potrazi za poslom.

 
U PONEDELJAK - SEDNICA SKUPŠTINE GRADA PDF Štampa El. pošta
petak, 27 februar 2015 13:27

U ponedeljak će biti održana 28. sednica Skupštine grada. Pred odbornicima će se naći obiman dnevni red od 40 tačaka, a medju najvažnijima će biti programi poslovanja javnih i javnih komunalnih preduzeća. Skupština će odlučivati i o poništavanju Odluke kojom je poljoprivredno zemljište bilo ustupljeno verskim zajednicama na korišćenje, a predvidjeno je i razmatranje kadrovskih rešenja u nekoliko javnih preduzeća i ustanova.

 
STANJE NA RAČUNIMA IZVORNIH JAVNIH PRIHODA USKORO DOSTUPNI PREKO INTERNET APLIKACIJE PDF Štampa El. pošta
petak, 27 februar 2015 13:25

Sekretarijat lokalne poreske administracije obaveštava poreske obveznike da će uskoro preko Internet aplikacije na zvaničnom sajtu grada moći pogledati svoje stanje na računima izvornih javnih prihoda koje evidentira lokalna poreska administracija. Usluga bi trebalo da bude aktivirana do kraja ove sedmice. Poreskom obvezniku biće omogućen uvid u stanje njegovih obaveza na dan uvida, uvid u uplate, kao i uvid u poresku prijavu na osnovu koje mu je obaveza utvrđena. Da bi se ova usluga koristila, biće potrebno preko web aplikacije podneti zahtev za otvaranje korisničkog naloga, a zatim na prvom spratu Gradske kuće preuzeti korisnički nalog i lozinku. Obaveštenje o novoj usluzi objavljeno je na zvaničnom sajtu grada subotica.rs, u rubrici lokalne poreske administracije.

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 Sledeća > Kraj >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Sve vesti

INFO NEKRETNINE

PRODAJA - KUCE in Subotica ( Ref : 452 )
Detail
Selling price : 49 000 €
Living space : 55 m²
Land space : 80 m²
Detail
PRODAJA - KUCE in Subotica ( Ref : 496 )
Detail
Selling price : 73 000 €
Living space : 130 m²
Land space : 200 m²
Detail